Wie zijn wij?

Wij zijn een echt familie bBedrijfspand vroegeredrijf gestart in 1931 door mijn grootvader, Dirk Bleeker, als ambachtelijk loodgieter. Mijn vader, Peter, is vanaf 1962 in het bedrijf werkzaam en heeft er centrale verwarming aan toegevoegd. Samen met mijn moeder, Erna, werd in 1970 een winkel-showroom gestart aan de Molenstraat in het hart van Schagen, waar de voorraad installatie materialen en onderdelen werd benut voor de verkoop aan doe-het-zelvers.

Door vraag uit de markt zijn wij ons meer gaan specialiseren op sanitair. De toetreding tot Baderie was een logisch gevolg. Een sterke marktgerichte franchise formule waar ook plaats is voor een eigen invulling van het assortiment. Gezamelijke inkoop en het Baderie huismerk staan borg voor een goede kwaliteit en een scherpe prijs.

Ik ben trots om als derde van generatie Bleeker nu de leiding te voeren binnen het bedrijf. Wij bestaan inmiddels meer dan 90 jaar, en wij leveren nog steeds de vertrouwde service en kwaliteit als mijn grootvader en vader dat deden.

Stephan Bleeker