Waar vindt u ons?

Baderie Bleeker
Molenstraat 24
1741 GK Schagen

Routebeschrijving

Met auto

Vanaf Westerweg (N245)

Neem de Zuiderweg (richting industrieterrein Witte Paal). Ga linksaf, voor de spoorwegovergang. Rij voorbij het station en houdt rechts aan (Stationsweg). Neem de tweede straat links (Nieuwe Laagzijde), na ca. 100m splitst deze straat zich. Hier kunt u gebruik maken van de parkeergelegenheid. De straat links is de Molenstraat u vindt ons na ongeveer 50 meter.

Vanaf Provincialeweg (N241)

Neem de Zuiderweg (richting centrum). Ga rechtdoor bij de rotonde. Ga rechtsaf, na de spoorwegovergang. Rij voorbij het station en houd rechts aan (Stationsweg). Neem de tweede straat links (Nieuwe Laagzijde), na ca. 100m splitst deze straat zich. Hier kunt u gebruik maken van de parkeergelegenheid. De straat links is de Molenstraat u vindt ons na ongeveer 50 meter.

Parkeren

Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt, u heeft alleen in sommige gevallen (blauwe zone) een parkeerschijf nodig. Mocht u niet in het bezit zijn van een parkeerschijf, dan hebben wij deze voor u.

Met openbaar vervoer

Vanaf het NS station is het ongeveer 450 meter lopen. Ga vanaf het station rechts de Stationsweg in. Neem de tweede straat links (Nieuwe Laagzijde), na ca. 100m splitst deze straat zich. Houdt links aan en u loopt de Molenstraat in, na ongeveer 50 meter staat u bij ons voor de deur.