Badkamer Hoogwoud

Dit is een badkamer renovatie geweest waar wij echt eer van ons werk hadden. Zoals u aan de foto’s kunt zien was deze badkamer echt aan vervanging toe. We hebben alles gesloopt en de indeling iets gewijzigd, hierdoor kregen we de optimale leefruimte. Door gebruikt te maken van een 5-hoek doucheopstelling oogt de badkamer, ondanks z’n bescheiden afmeting, lekker ruim. Het badkamermeubel met lades heeft voldoende opberg ruimte. Het hangende toilet zonder spoelrand zorgt ervoor dat je alles eenvoudig kunt reinigen. De klant was erg tevreden met het resultaat, en wij ook.


Toilet Warmenhuizen

Bij deze toilet renovatie hebben wij het bestaande inbouwframe laten zitten omdat deze nog prima was. De tegelstrokenmix op het inbouwframe zijn dezelfde kleur als de 60×60 vloertegels gecombineerd met de mat witte wandtegels krijg je zo een speels effect. De warme kleur zorgt ervoor dat het niet te druk word. Het fonteintje met de ronde vorm is compact maar groot genoeg voor de handen. Om alles compleet te maken zijn er fraaie chroom kleurige accessoires geplaatst.


Badkamer Schagen

Deze kleine badkamer heeft een ware metamorfose ondergaan! Van begin jaren 70 stijl met terazzo vloer naar dit prachtige moderne resultaat met alle gewenste voorzieningen. Een glazen douchewand voorzien van antikalk coating zorg ervoor dat de badkamer ruimtelijk oogt. De douchegoot is uitgevoerd met een deksel met daarin vloertegels, hierdoor valt deze bijna niet op. Het meubel is voorzien van 2 lades en een spiegelkast met verlichting. Let op de hoge wastafelkraan, ideaal om even snel je haren te wassen bij de wastafel. De moderne radiator maakt het geheel af. Natuurlijk zijn we het plafond ook niet vergeten, mdf panelen met rvs led verlichting en een ventilator.